Vis aas aanbieding

Vis aas aanbieding

Vis aas aanbiedingen voor iedere manier van vissen vind je bij Korting op hengelsport! Tegenwoordig zijn er heel veel soorten vis aas waardoor het maken van een keuze vaak moeilijk is, ook kunnen de prijzen van vis aas aardig oplopen. In onze webshop vind je vele soorten aas voor karper, roofvis, witvis, zeevis, forel en meerval. Bij ons kun je terecht voor eetbaar en goed verteerbaar aas, maar ook imitatie- of kunstaas.

Vis aas voor karper

Een karper eet en lust veel verschillende dingen, er zijn dus ook vele soorten aas die goed werken om karpers te vangen. Karpers kunnen erg groot worden en dus ook veel eten! Op grote wateren word er door de karpervisser vaak voorgevoerd om de karper op hun visstek te houden, dit kan hoge kosten met zich meebrengen. Daarom bieden wij de beste vis aas aanbiedingen voor karper, zo kun jij veel geld besparen op al je aas!

Voor karper hebben wij regelmatig vis aas in de aanbieding, in onze webshop (of die van onze partners) kun je de volgende soorten verwachten:

5f7b39987ae07-Vis aas aanbieding voor karper.png

Vis aas voor roofvis

Roofvis is een verzamelnaam voor alle vissen die jagen op andere waterdieren. Om een roofvis te vangen heb je dus een aas nodig wat een van zijn prooien is of een namaak hiervan. Een namaak versie van een prooi word ook wel kunstaas genoemd en is in vele soorten en maten te verkrijgen. Kunstaas en ander roofvis aas kan zeer prijzig zijn, zeker wanneer je voor kwaliteit gaat, daarom kun je bij ons terecht voor de beste vis aas aanbiedingen voor roofvis!

Voor roofvis hebben wij regelmatig vis aas in de aanbieding, in onze webshop (of die van onze partners) kun je de volgende soorten verwachten:

5f7b39ce7f3bc-Vis aas aanbieding voor roofvis.png

Vis aas voor witvis

Witvis is een verzamelnaam voor alle karperachtige, het vis aas voor witvis lijkt dan ook veel op die voor karper. Het verschil zit hem vaak in de grootte van het vis aas, een witvis is vaak vele malen kleiner dan een karper en kan dus ook niet zo snel een groot aas naar binnen krijgen. Ook kan voor witvis het voeren met lokvoer een groot verschil maken, de wolk van het voer in het water trekt vele vissen aan. Het voeren en vissen op witvis met A-merken kan erg duur zijn, daarom vind je bij ons de beste vis aas aanbiedingen voor witvis!

Voor witvis hebben wij regelmatig vis aas in de aanbieding, in onze webshop (of die van onze partners) kun je de volgende soorten verwachten:

5f7b3a0db5018-Vis aas aanbieding voor witvis.pngc

Winkelwagen