Visgerei winkels

Visgerei Winkels

Visgerei winkels zijn er zo’n 800 in Nederland, er is er dus altijd een bij jou in de buurt! Naast deze 800 fysieke winkels zijn er ook nog eindeloos veel webshops die online hun visgerei verkopen. In dit artikel geef ik je een aantal voorbeelden van goede visgerei winkels en webshops.

Visgerei winkels en webshops

In een visgerei winkel of webshop kun jij alles kopen wat met vissen te maken heeft. Zo kun je er je hengels, molens, haken, dobbers, lijnen, lood en nog heel veel meer kopen! Door de eindeloze keuzes in visgerei winkels en webshops hebben wij de beste voor jou op een rij gezet.

Korting op hengelsport

Korting op hengelsport is niet zomaar een visgerei winkel, alles in de winkel is namelijk in de aanbieding! Samen met onze partners bieden wij een compleet overzicht van de visgerei aanbiedingen in Nederland. In de webshop kun je gemiddeld 5.000 visspullen verwachten van heel veel verschillende merken. Wanneer je een product wil kopen word je vanuit deze webshop doorgelinkt naar de webshop die het product aanbiedt, hier kun je het product bestellen. Op al het visgerei kun je korting verwachten tot wel 70%!

5f8eddfe17e63-Visgerei winkel van korting op hengelsport.jpg

Raven hengelsport

Raven hengelsport is een van de grootste visgerei winkels in Nederland! Het bedrijf heeft 4 fysieke winkels in Nederland en 2 in het buitenland. De visgerei winkels zijn te vinden in Lelystad, Steenwijk, Rijen en Almelo maar ook in Brno, Tsjechië en Warschau, Polen. Naast deze 6 winkels heeft Raven een grote webshop met meer dan 12.000 visspullen! Om op zo’n grote schaal je visgerei te leveren heb je natuurlijk een eigen distributiecentrum nodig en ook die heeft Raven in Dronten.

5f8ede165b2fd-Visgerei winkel van Raven hengelsport.png

Preston tackle

Preston tackle is een grote visgerei winkel voor al je spullen voor karper en witvis. In de webshop vind je duizenden hengelsportartikelen van veel verschillende merken. In de webshop zijn regelmatig aanbiedingen te vinden rond de 20% korting. Preston tackle heeft ook een fysieke winkel genaamd Hengelsportknaller, de winkel van 300m2 bevindt zich in Essen, België.

5f8ede2e3b678-Visgerei winkel van Preston tackle.png

De roofvisser

De roofvisser is een webshop die visgerei levert aan roofvissers. In de webshop kun je terecht voor vele soorten kunstaas zoals pluggen, spinners, jerkbaits en soft baits. Ook kun je hier vislijn, hengels, molens, haken en andere roofvisbenodigdheden kopen. De roofvisser is al jaren gespecialiseerd in roofvis en heeft ondertussen een grote plek bemachtigd in de hengelsportwereld. Naast roofvis spullen kopen kun je op de website alles leren rondom roofvissen.

5f8ede43de01a-Visgerei winkel van De Roofvisser.png

Winkelwagen