Visgerei

Visgerei

Visgerei is alles wat iemand gebruikt voor het vissen. Visgerei is een synoniem voor het woord “visspullen” en het woord “hengelsportartikelen”. Een vishengel, visnet, vismolen en een vishaak zijn voorbeelden van visgerei. Je kunt deze visspullen kopen in een visgerei winkel, dit wordt ook wel een hengelsport winkel genoemd.

Visgerei kopen

Visgerei kopen doe je in de daarvoor bestemde visgerei winkels of webshops, ook kun je visgerei kopen op marktplaats of facebook. Wanneer je visspullen koopt op facebook of marktplaats zijn deze meestal 2dehands en dus al gebruikt, hierdoor zijn de producten goedkoper, maar vaak ook van mindere kwaliteit. Je visgerei kopen in een winkel of webshop is dus de beste keus, je bent iets meer geld kwijt maar hebt dan een nieuw product dat aanzienlijk langer mee gaat. Daarnaast heb je in een winkel of webshop garantie op je product, mocht er iets mis gaan ben je dus niet al je geld kwijt. Wil jij toch goedkoop je visspullen kopen? Dan kun je het beste je visgerei in de aanbieding kopen!

Visgerei winkels

Visgerei winkels zijn dus winkels met spullen die gebruikt worden voor het vissen. In een visgerei winkel kun je vaak visspullen kopen voor verschillende manieren van vissen, zo heb je visgerei voor karper, meerval, roofvis, forel, zeevis en witvis.

Raven hengelsport

Raven hengelsport is een van de grootste visgerei winkels in Nederland. Raven heeft 4 fysieke winkels in Nederland en 2 in het buitenland, daarnaast hebben ze een mega webshop en een eigen distributiecentrum. In totaal kun je bijna 15.000 verschillende hengelsportartikelen kopen van vele goede merken, de keus bij Raven is dus eindeloos. Door de vele artikelen die Raven verkoopt hebben ze altijd veel visgerei in de aanbieding, hierdoor kun jij veel geld besparen op je aankopen!

5f8ec5334835e-Visgerei kopen bij Raven hengelsport.png

De roofvisser

De roofvisser is een visgerei webshop die zich richt op iedereen die vist op snoek, baars of andere roofvis. In de webshop vind je dan ook vele soorten kunstaas zoals spinners, pluggen, softbaits en meer! Daarnaast kun je bij de roofvisser terecht voor roofvishengels, – molens, -haken en andere -benodigdheden. De roofvisser heeft altijd honderden roofvis aanbiedingen die met name bestaan uit kunstaas, zo kun je geld besparen op de vele soorten kunstaas die jij wil bestellen! Ook heeft de roofvisser een uitgebreid blog gedeelte waar jij alles kunt leren over roofvissen.

5f8ec511513e3-Visgerei kopen bij De Roofvisser.png

Preston tackle

Preston tackle is een visgerei webshop met producten voor witvis en karper. In de webshop vind je veel producten van goede merken zoals Preston Innovations, Avid carp, Korda en Sonu baits. Ook bij Preston tackle kun je veel hoge kortingen verwachten op het visgerei in het assortiment. Naast de webshop heeft Preston tackle een fysieke visgerei winkel in België, deze heet hengelsportknaller en ligt in Essen.

5f8ec4f75b751-Visgerei kopen bij Preston tackle.png

Korting op hengelsport

Korting op hengelsport is de visgerei webshop waar jij je nu bevindt. In deze webshop is al het visgerei in de aanbieding, dit doen wij samen met de bovenstaande hengelsport winkels en nog veel meer partners. Door het grote overzicht van visgerei aanbiedingen in onze webshop hoef jij nooit meer verder te zoeken naar de goedkoopste winkel. Kijk nu in onze webshop en je kunt kortingen verwachten tot zeker 70%! Iedere week kun je nieuwe aanbiedingen verwachten in onze winkel, hierdoor is het altijd de moeite om even terug te komen!

5f8ec4c3ba218-Visgerei kopen bij korting op hengelsport.jpg

 

Winkelwagen