Karper aanbiedingen

Karper aanbiedingen

Karper aanbiedingen koop je via korting op hengelsport! In onze webshop vind je alles wat jij nodig hebt om te karper vissen, maar dan met heel veel korting. Je kunt karper aanbiedingen verwachten tot wel 70% korting! Iedere week zijn er weer nieuwe aanbiedingen beschikbaar in onze webshop.

Karper aas aanbiedingen

Koop hier al je karper aas in de aanbieding! Voor het vissen op karper kun je veel soorten aas gebruiken, ook wordt er vaak voorgevoerd om de karpers op je stek te lokken. Karper aas is relatief prijzig, vooral wanneer je vist met boilies van A-merken! Jij kunt dus veel geld besparen door al je karper aas in de aanbieding te kopen! 

Je kunt bij korting op hengelsport de volgende karper aas aanbiedingen verwachten:

Karper hengel aanbiedingen

Bekijk alle karper hengel aanbiedingen bij korting op hengelsport! Voor het karper vissen kun je verschillende hengels gebruiken met ieder hun eigen kenmerken. Zo heeft een normale karper hengel (afstandshengel) de kenmerken dat je hiermee ver kunt gooien, deze zijn bedoeld voor het statisch vissen op karper. Ook een veel gebruikte hengel is de penhengel, met een penhengel hoef je geen zware gewichten te gooien en dus is deze hengel is stuk lichter, wel is deze hengel vaak langer dan een normale karper hengel. Ook de spod hengel is erg bekend onder te karper vissers voor het bijvoeren van de visstek. Een goede hengel kan veel geld kosten, koop je karper hengel in de aanbieding en bespaar op je aankoop!

In de webshop van korting op hengelsport kun je de volgende karper hengel aanbiedingen verwachten:

Karper molen aanbiedingen

Koop je karper molen nu in de aanbieding en bespaar veel geld! Voor het vissen op karper heb je een grote sterke molen nodig. Je moet immers ver kunnen werpen en de flinke kracht van de karper aankunnen. Bij het karper vissen worden vaak molens met baitrunners gebruikt, deze molens worden ook wel vrijloopmolens genoemd. Voor de lange-aftands-vissers word vaak een Big pit molen aangeraden, deze molens hebben een grote spoel waar veel lijn op kan, ook haal je door de grote spoel een stuk sneller binnen. Iedere week zijn er nieuwe karper molens in de aanbieding, kijk dus regelmatig een keer rond in onze webshop!

Bij korting op hengelsport kun je de volgende karper molen aanbiedingen verwachten:

  • Vrijloopmolens
  • Big pit molens
  • Slip achterop
  • Slip voorop

Karper tent en paraplu aanbiedingen

Bekijk de beste karper tent en paraplu aanbiedingen bij korting op hengelsport! Wanneer je gaat vissen op karper kun je er vanuit gaan dat je vele uren aan de waterkant doorbrengt om een karper te vangen. Het komt in Nederland vaak voor dat het uit het niets begint te regenen, neem daarom altijd een paraplu mee naar het vissen! Ook heb je een soort paraplu met zijkanten die je beschermen tegen de wind, deze paraplu’s worden ook wel Brolly’s genoemd. Daarnaast heb je bij het karper vissen veel mensen die doen aan nachtvissen, dit komt omdat de karpers vanaf de schemering een stuk actiever worden en dus de vangkans groter is! Voor het karper vissen zijn veel verschillende tenten verkrijgbaar, deze worden ook wel Bivvy’s genoemd. Wanneer het kouder word en je toch door wil vissen is het verstandig om een hoes te kopen voor over je tent, deze hoes zorgt ervoor dat je tent beter geïsoleerd is en jij het dus minder koud krijgt! Een hoes voor over een tent word ook wel een winterskin of overwrap genoemd.

In de webshop van korting op hengelsport zijn vele karper tent en paraplu aanbiedingen te vinden waaronder:

Karper beetmelders en swingers aanbiedingen

De beste karper beetmelders en swingers aanbiedingen vind je bij korting op hengelsport! Bij het statisch vissen op karper maak je gebruik van elektronische beetmelders en swingers. De elektronische beetmelders geven een piepend signaal op het moment dat de lijn door de beetmelder word getrokken. Een swinger zorgt ervoor dat de lijn strak blijft en je dus niet ongemerkt een terugzwemmer kunt krijgen. Zonder een beetmelder en swinger word je ‘s nachts echt niet wakker als je beet hebt! Word jij met een elektronische beetmelder nog niet wakker? Koop dan een beetmelder met receiver, de receiver kun je overal bij je houden en geeft het signaal van de beetmelder door.

In ons assortiment kun je de volgende karper beetmelders en swingers aanbiedingen verwachten:

Karper rodpods en steunen aanbiedingen

Bekijk de beste karper rodpods en steunen aanbiedingen bij korting op hengelsport! Het gebruik van een rodpod op steunen bij het karper vissen is van groot belang, zonder je hengels vast te zetten worden ze zo het water ingetrokken. Met 2 losse banksticks heb je al een goede steun voor één hengel, zorg er wel voor dat je deze steunen stevig in de grond steekt. Wanneer je met meerdere hengels of op een harde ondergrond vist is het verstandig om voor een rodpod te kiezen. Een rodpod is een stellage waar jij 2 of meerdere hengels op kunt leggen, een rodpod is vaak een stuk steviger dan banksticks. Wanneer je het idee van een rodpod en banksticks wil combineren kun je gaan voor buzzerbars, hier kun je 1 of 2 banksticks aan vast draaien om zo meerdere hengels perfect recht naast elkaar te leggen.

In de winkel van korting op hengelsport kun je de volgende karper rodpods en steunen aanbiedingen verwachten:

Karperspullen bij korting op hengelsport

Aangezien wij alles in de aanbieding hebben op onze website kun je dus ook al je karperspullen kopen met korting! Een aantal keer per week worden alle aanbiedingen opnieuw opgehaald, er wisselen dus regelmatig aanbiedingen. Alle producten in onze webshop worden verkocht door andere winkels, je koopt de artikelen dan ook niet bij ons maar bij de adverteerder. Bekijk hier de karper aanbiedingen van dit moment!

5f784c36c89a7-Karper aanbiedingen bij korting op hengelsport.jpg

Onze hengelsport partners

Door de samenwerking met onze hengelsport partners hebben wij een uitgebreid assortiment in karper aanbiedingen. Via onze partners kun je onder andere karperhengels, -molens, -lijn, en -aas kopen. Door het samenvoegen van andere webshops hebben wij een zeer ruime keuze in verschillende merken. Al onze partners hanteren een eigen beleid voor de levering van de producten.

Raven hengelsport

Raven hengelsport is een grote speler in de markt van visspullen en zo dus ook in karperspullen. Raven heeft 4 fysieke winkels in Nederland en 2 in het buitenland, daarnaast hebben ze een mega webshop met meer dan 12.000 artikelen en een eigen distributiecentrum. Raven maakt daarom ook een groot deel uit van onze selectie in karper aanbiedingen. De winkel vertegenwoordigd veel goede merken zoals FoxRod hutchinsonPro line en JRC.

5f784c5f928f6-Karper aanbiedingen van Raven hengelsport.png

Preston tackle

Preston tackle is een grote webshop als het gaat om witvis en karper materialen. In de webshop vind je duizenden hengelsportartikelen voor witvis en karper. Naast de webshop heeft Preston tackle ook een fysieke winkel in Essen, België, deze staat beter bekend als de hengelsportknaller. Door het ruime aanbod in witvis- en karperspullen zijn er ook veel aanbiedingen in de webshop. Zo kun je geld besparen op merken als Avid carpC-drome of Korda.

5f784c862d123-Karper aanbiedingen van Preston tackle.jpg

Winkelwagen