Korting op hengelsport Youtube

Korting op hengelsport

Ik ben Cas van den berkmortel, eigenaar van korting op hengelsport. Op mijn Youtube kanaal upload ik ik 3 maal per week een nieuwe video. Zo is er iedere dinsdag om 17:00 een uitleg video waarin ik informatie geef over onderwerpen rondom het sportvissen. Iedere donderdag om 17:00 komt er een nieuwe aflevering van een serie, een serie duurt 10 afleveringen waarvan iedere 10de aflevering een special is! Daarnaast komt iedere zaterdag om 17:00 een video online van vissen met korting op hengelsport. Hierin neem ik jullie mee in mijn visserij en zie je onder andere de gevangen vissen, het plan van aanpak en de mooie natuur op de visstekken. 

Wanneer je de video leuk of leerzaam vond zou ik het waarderen als je een like en/of reactie achterlaat!

Winkelwagen