Raven hengelsport

Raven hengelsport

Raven hengelsport is een van de grootste hengelsport winkels in Nederland, met 4 fysieke winkels in Nederland en een mega webshop van meer dan 12.000 producten is Raven een grote speler in de markt. Het assortiment van Raven bestaat uit hengelsportartikelen voor karper, roofvis, witvis en zeevis.

5f7340cd00390-Raven hengelsport logo.png

Raven hengelsport webshop

Raven hengelsport heeft een enorme webshop met daarin meer dan 12.000 hengelsportartikelen. Het assortiment bestaat uit visspullen voor karper, roofvis, witvis, zeevis, forel en meerval. Ook kun je extra veel verwachten op het gebied van hengels, molens en aas, hierin is een grote keuze in verschillende merken. De webshop van Raven hengelsport verzend door heel Europa en is hiermee een zeer succesvolle webshop. Je kunt alles wat je maar kunt bedenken rondom hengelsport bij jouw thuis laten bezorgen. Zelfs maden, wormen of dood aas worden door Raven bij u thuis bezorgd! Bij een bestelling onder de €50 euro betaal je €5,50 verzendkosten in Nederland en België. Alles boven de €50 euro wordt gratis verzonden, behalve grote of zware pakketten. 

Raven hengelsport winkels in Nederland

Raven hengelsport heeft 4 fysieke winkels in Nederland. Deze winkels liggen verspreid over het land zodat er altijd wel een in de buurt is. In 1974 begon Sjoerd raven met het verkopen van dierenbenodigdheden vanuit zijn eigen huis in Dronten. Omdat dit steeds beter ging besloot Sjoerd in 1978 een dierenspeciaalzaak te openen in Lelystad, hier begon hij ook met het verkopen van hengelsportartikelen. Hierna zijn er nog 2 vestigingen geopend in Dronten en Almere. Hierna begon het steeds beter te lopen en ontstond in 1988 de eerste echte hengelsport winkel van Raven in Lelystad, dit was meteen de grootste van Nederland! De hengelsport winkel in Lelystad is nog steeds de grootse van Nederland, maar ligt tegenwoordig op een ander adres. Na het jaar 2000 werden er steeds weer nieuwe winkels geopend, er kwamen nieuwe winkels bij in AlmeloSteenwijk en Tilburg. De winkel in Tilburg is in 2020 verhuist naar Rijen, hier is de hengelsport winkel nog makkelijker te bereiken vanaf zuid Nederland en Belgie!

Raven hengelsport winkels in het buitenland

Omdat het steeds beter ging met Raven hengelsport en een winkel openen in het buitenland een logische stap was, opende Raven in 2007 een winkel in Brno in Tsjechië. Na ook hiermee succes te hebben behaald is Raven even later nog een winkel bij gaan bouwen, dit keer in Warschau in Polen. Dit maakt dat Raven tegenwoordig 6 fysieke winkels telt in binnen- en buitenland en hierbij nog een mega webshop runt.

Nieuwe webshop in Frankrijk

Omdat hengelsport in Frankrijk erg groot is en Frankrijk een groot begrip is in de hengelsport wereld, is het voor Raven niet moeilijk om een volgende stap te nemen. In maart 2020 opende Raven een Franse hengelsport webshop met een vernieuwde stijl en heel veel producten! Ben jij benieuwd naar de Franse webshop van Raven? Kijk dan eens op ravenpeche.fr !

5f73412738bbd-Raven alles voor de hengelsporter.jpg

Raven hengelsport aanbiedingen

Nu je weet wat Raven hengelsport is en waar je ze kunt vinden gaan we het hebben over de aanbiedingen die je kunt vinden op de website van Raven. Door het enorme assortiment van Raven hebben zij de mogelijkheid om vele producten in de aanbieding te verkopen. Iedere week heeft Raven een nieuwe categorie van hengelsportartikelen in de aanbieding. Zo kun je bijvoorbeeld een week lang korting krijgen op alle karper artikelen. Naast deze uitgelichte categorie heeft Raven voor iedere categorie wel iets in de aanbieding. Dit alles bij elkaar opgeteld maakt dat Raven iedere week duizenden hengelsport artikelen in de aanbieding heeft. Daarom is Raven hengelsport onze grootste partner, je vindt iedere week duizenden aanbiedingen vanuit Raven in onze hengelsport webshop. Je kunt de producten van Raven herkennen aan hun gele logo die onder het product word vermeldt. Bekijk hier alle aanbiedingen van Raven hengelsport!

5f734159e06ea-Raven hengelsport aanbiedingen.gif

Winkelwagen