Visspullen Decathlon

Visspullen Decathlon

Bij Decathlon kun je visspullen kopen voor verschillende manieren van vissen, zo kun je vispullen kopen voor karper, roofvis, witvis en zeevis.  In de webshop kun je veel verschillende merken vinden zoals Shimano, Carperlan, Prologic en Okuma. Het fijne aan je visspullen bij Decathlon kopen is dat je 2 jaar garantie krijgt, mocht er iets mis gaan met je aankoop dan wordt dit netjes opgelost. De gemiddelde levertijd ligt tussen de 3 en 4 werkdagen.

5f75d347dd52c-Decathlon Hengelsport.jpg

Visspullen voor karper

Decathlon heeft een uitgebreid assortiment met verschillende visspullen voor karper. Zo kun je er terecht voor karperhengels, molens, aas, boten, accessoires en nog veel meer! Voor de karpervisser bied Decathlon merken als Carperlan, Carp spirit en Prologic. Bekijk hier alle karper spullen bij Decathlon.

Visspullen voor roofvis

Ook voor roofvis heeft Decathlon een groot assortiment in verschillende soorten visspullen. Je kunt er kunstaas, boten en waadpakken halen maar je kunt er ook alles voor forelvissen, meervalvissen en vliegvissen kopen. Voor roofvis heeft Decathlon merken als Berkley, Water queen en Daiwa. Bekijk hier alle roofvis spullen bij Decathlon.

Visspullen voor witvis 

Decathlon heeft veel visspullen en zo ook voor witvis kun je vele artikelen kopen. Ze hebben veel vaste hengels, stoelen, viskisten, tassen en hengelsteunen. Ook voor witvis heeft Decathlon veel verschillende merken zoals Sensas, Carperlan en Shimano. Voor witvis kun je ook vele soorten aas en voer kopen, zo hebben ze veel verschillende lokvoer van Carperlan, Sensas en Autain. Bekijk hier alle witvis spullen bij Decathlon.

Visspullen voor zeevis

Bekijk honderden visspullen voor zeevis  bij Decathlon! Zeevissen is net even wat anders dan het vissen op zoetwater, er zwemmen hele andere vissen en de stroming is vele malen sterker dan op een kanaal of rivier. Voor zeevissen heb je dus ook hele andere visspullen nodig, bij Decathlon vind je alles wat je nodig hebt voor het vissen op zee. Je kunt er vele zeevishengels, -molens, -onderlijnen en accessoires kopen van merken als Tortue, Flashmer en Carperlan. Bekijk hier alle zeevis spullen bij Decathlon.

5f75d35e9a5a2-Decathlon visspullen.jpg

Winkelwagen